01 / 08 / 2021


Revine DECLARAȚIA pe PROPRIA RĂSPUNDERE. În ce condiții se va putea ieși din casă pe timp de noapte – NewsAr.ro

Noile măsuri de restricție care vor fi impuse începând de luni vor duce cu ele și o nouă declarație pe…

De redactia , in Actualitate , at 08/11/2020

Noile măsuri de restricție care vor fi impuse începând de luni vor duce cu ele și o nouă declarație pe propria răspundere pentru care își părăsesc domiciliul pe timp de noapte.
Declarația pe propria răspundere ar putea fi una online, care să poată fi arătată pe telefon.
Premierul Ludovic Orban a vorbit aseară, la Digi 24, despre măsurile care vor fi luate: „Pe timpul nopții va fi permisă deplasarea doar pentru activități absolut necesare. Deplasarea la muncă, din motive medicale, deci numai acele deplasări care sunt necesare.
Magazinele vor fi închise vor fi închise la ora 21. Intervalul interzis de circulație va fi între orele 22, sau 23, până la 5 sau 6 dimineața.
Nu o să închidem toate magazinele. Farmaciile le lași deschise. Benzinăriile trebuie lăsate deschise. Sunt activități esențiale.
Va fi probabil o declarație pe proprie răspundere. Mă deplasez cu un scop dintre cele care sunt într-adevar cele pentru care se permite deplasarea.
Puțin ne-am mai îmbunătățit. E posibil să se accepte declarația pe format online, adică să arăți telefonul. Încercăm să vedem cum o reglementăm, astfel încât să nu fie neapărat pe hârtie.
Vor fi amenzi pentru nerespectarea regulilor. În toată țara.”

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: