24 / 09 / 2021


Revenire în forţă a Chinei după pandemia COVID. Exporturile au atins valori record

În septembrie, importurile Chinei au crescut cu 13,2% în dolari SUA, iar exporturile au crescut cu 9,9% faţă de acum…

De redactia , in Actualitate , at 13/10/2020

În septembrie, importurile Chinei au crescut cu 13,2% în dolari SUA, iar exporturile au crescut cu 9,9% faţă de acum un an, anunţă CNBC. 

Ţara a importat şi a exportat în septembrie o cantitate record de mărfuri exprimată în yuani.

În al treilea trimestru, exporturile Chinei au crescut cu 10,2% faţă de acceeaşi perioadă a anului trecut, la 5.000 de miliarde de yuani (742,9 miliarde de dolari), iar importurile au crescut cu 4,3% până la 3.880 de miliarde de yuani (575 mld. dolari).

Cererea globală de furnituri medicale chineze a contribuit la creşterea exporturilor din ultimele câteva luni. China a fost prima ţară afectată de pandemie şi a devenit prima economie majoră care şi-a reluat cea mai mare parte a activităţii de afaceri.

Sursa: Mediafax

George Simion: nu am nici o problemă cu masca, am o problemă cu hoții care profităÎn cadrul unui interviu acordat canalului de televiziune Canal 33 George Simion susține că el nu are nici o problemă cu masca și că are probleme cu hoții care ne conduc și profită de situație: „Eu nu am nici o problemă o purtatea măștii, dar am o problemă cu hoții care ne conduc și care
Clotilde despre Urzeala Tronurilor din USR: vom plăti în fața electoratuluiClotilde Armand, primarul sectorului I, critică Urzeala Tronurilor din USR și că o parte dintre colegi au rămas fără un loc eligibil după ce s-au luptat 4 ani cu hidra socialistă: „E multă forfotă în bula noastră pentru că unii colegi din USR se regăsesc pe locuri greu eligibile la Camera Deputaților sau la Senat.
Proprietățile lui Plahotniuc, din Elveția, Franța și România, sub sechestruProprietăți estimate la peste 160 milioane de lei moldovenești urmează a fi puse sub sechestru de către autoritățile din România,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: