14 / 06 / 2021


Reținut de polițiști după ce a CONDUS de nenumărate ori FĂRĂ PERMIS

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au reținut joi, 11 februarie, un bărbat, de 43 de ani, care a fost…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 14/02/2021

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au reținut joi, 11 februarie, un bărbat, de 43 de ani, care a fost surprins conducând de mai multe ori fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. Aceasta a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În sarcina acestuia au fost reținute 2 astfel de infracțiuni la regimul circulației rutiere, constând în faptul că, la data de 8 februarie a.c., în jurul orei 08.20, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Anterior, la data de 29.12.2020, în jurul orei 09.40, bărbatul în cauză a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 3C, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cazuri, acesta a fost implicat în evenimente rutiere soldate cu pagube materiale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul despre care se face referire este Munteanu Costel.

A.V.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: