13 / 07 / 2024


Restaurantul de ”fițe” NUBA CHALET din Poiana Brașov, unde a petrecut Grindeanu, nu are autorizație de funcționare – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 06/12/2023

Restaurant de fițe, dar fără autorizație de funcționare! Cum este posibil? Doar instituțiile statului care nu își fac treaba pot explica! – relatează Transilvania365.ro.

Restaurantul preferat al social-democraților și al ”botoxatelor” din țară, NUBA CHALET, nu are autorizație de funcționare.”Colegii mi-au transmis că nu are autorizație de funcționare”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

O confirmare în acest sens vine și din partea administratorului public al Municipiului Brașov, Adriana Miron.” Nu știu să fi fost emis vreun acord de funcționare. Știu însă că a fost Poliția Locală acolo și le-a dat amendă”.

De asemenea, din documentele aflate la Primăria Brașov reies următoarele:

În fostul garaj de ratrace, la baza pârtiei, desfășoară activitate Restaurantul ”Nuba Chalet”, ISN ENTERTAINMENT SRL care a fost sancționat în data de 05-01-2023, pentru lipsa autorizației de funcționare conform O.G. nr. 99/2000, cu amendă în cuantum de 1000 de lei și măsură complementară suspendarea activității comerciale până la data autorizării. Pe rolul Judecătoriei Brașov  se află dosarul cu nr. 2220/197/2023 în care agentul economic a contestat procesul verbal de contravenție”.

Cu toate acestea, restaurantul este plin weekend de weekend și funcționează fără ca autoritățile statului să intervină. Culmea, alte localuri care au avut aceeași problemă au fost călcate de angajații statului imediat, ba chiar li s-a pus lacăt pe ușă. De ce această locație nu respectă normele legale și cum de funcționează în continuare așa, poate fac lumină instituțiile abilitate… Sunt interese și este firma protejată?

Amuzantă este și ”amenda” aplicată. 1000 de lei, o sumă derizorie având în vedere ce preț are o singură șampanie în acest local…

Reamintim că locația este frecventată de vedete din București, dar și de politicieni cunoscuți, inclusiv cei din Brașov. Aceștia nu par deranjați că locația funcționează fără autorizație, ba chiar susțin prin prezența lor această încălcare a normelor.

Zilele trecute inclusiv ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și Laura Vicol, au ”poposit” la Nuba Chalet, fiind invitat probabil de politicienii locali.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *