15 / 08 / 2022


Renato Usatîi, îndemn către alegători: Ieșiți la vot și votați contra lui Dodon

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, și-a îndemnat susținătorii să participe la scrutinul electoral de duminică, 15 noiembrie 2020 și să…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 14/11/2020

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, și-a îndemnat susținătorii să participe la scrutinul electoral de duminică, 15 noiembrie 2020 și să voteze împotriva lui Igor Dodon. 
„Fac un apel pentru toți cetățenii din Republica Moldova și știu că foarte mulți nu vor să iasă la vot pentru că nu le place un candidat sau altul. Alții sunt manipulați prin propagandă și știri mizerabile, cu scopul de a le lua speranța că lucrurile în Republica Moldova pot fi schimbate. (…) Noi, toți, trebuie să ieșim la vot pentru a termina cu „kuliokul”, corupția și toate mizeriile care se întâmplă în Republica Moldova. Vă rog să analizați dacă mai trăim încă patru ani cum am trăit până acum sau după data de 15 noiembrie, începem o altă viață. Începem o altă viață fără grupări interlope, fără contrabandă și fără toate mizeriile în care a fost implicată R. Moldova”, a declarat Renato Usatîi.
Totodată, liderul Partidului Nostru a spus că după turul I al alegerilor prezidențiale a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa, deoarece în Republica Moldova ar fi fost trimiși mai mulți interlopi din Federația Rusă pentru a-i închide gura.
„Am trecut prin mai multe și nu am publicat nimic nici până la primul tur al alegerilor prezidențiale, nici după acestea. Însă, acum s-a întrecut măsura, sunt bătuți prieteni de-ai mei, sunt răpiți oameni în afara țării, sunt speriați studenți din Republica Moldova care-și fac studiile în Federația Rusă. Asta deja nu mai este politică, dar o adevărată teroarea. Ei știau că eu nu pot fi cumpărat (…) Astăzi, vă rog frumos, să lăsăm la o parte toate supărările, emoțiile și ambițiile și, duminică, să ieșim toți la vot ca să votăm contra „kuliokului boțit”, contra corupției și contra unui președinte de buzunar. Astăzi, am văzut marșurile lui Dodon și el parcă și-a aranjat anumite „prohode” înainte de a pleca din funcția de președinte”,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: