22 / 06 / 2021


Regizorul Joss Whedon a amenințat-o pe Gal Gadot că o va face să pară „incredibil de proastă” în Justice League

​Mai multe detalii despre incidentele de pe platoul „Justice League” (Liga Justiției) în care a fost implicat regizorul Joss Whedon…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 08/04/2021

​Mai multe detalii despre incidentele de pe platoul „Justice League” (Liga Justiției) în care a fost implicat regizorul Joss Whedon ies la suprafață, acesta amenințând-o pe actrița israeliană Gal Gadot în timpul filmărilor, scrie Insider.

The Hollywood Reporter a oferit detalii despre o confruntare dintre Whedon și Gadot într-un interviu publicat marți.

Mai multe surse au declarat pentru site că actrița și-a exprimat nemulțumirea cu privire la o parte a replicilor pe care trebuia să le spună, moment în care regizorul a amenințat-o că o va face să pară proastă în film.

„Joss se lăuda că s-a certat cu Gal”, a declarat un martor al disputei pentru The Hollywood Reporter, adăugând că „i-a spus că el e scriitorul și că ea va tăcea din gură și va spune replicile și că el o poate face să pară incredibil de proastă în acest film”.

THR relatează că Patty Jenkins, regizoarea „Wonder Woman” – film în care Gadot a jucat rolul principal, l-a confruntat pe Whedon, lucru care a dus la o discuție nu tocmai amiabilă cu președintele de atunci al Warner Bros., Kevin Tsujihara.

„Am avut problemele mele cu [Whedon] și Warner Bros. le-a gestionat în timp util”, a declarat Gadot pentru THR.


Regizorul Joss Whedon a fost criticat de mai mulți actori cu care a lucrat pentru comportamentul său abuziv (FOTO: Flickr)

Whedon a preluat frâiele regizorale ale „Justice League” după ce regizorul inițial al filmului, Zack Snyder, a părăsit filmările din cauza decesului fiicei sale.

Actorul din „Cyborg” Ray Fisher a fost primul care a vorbit despre problemele de comportament ale lui Whedon, afirmând într-un tweet din iulie 2020 că acesta se comportă „scârbos,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: