16 / 10 / 2021


Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Doctor Honoris Causa în Republica Moldova

Comunitatea academică din cadrul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău i-a conferit, astăzi, titlul onorific de…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 17/09/2021

Comunitatea academică din cadrul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău i-a conferit, astăzi, titlul onorific de Doctor Honoris Causa lui Puiu Lucian Georgescu, rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

În calitate de rector, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu a consolidat relațiile cu Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău, astfel Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați fiind nu doar un partener de nădejde, ci și o instituție prezentă la toate manifestările științifice de interes în sfera cooperării transfrontaliere.
Astfel, luând în considerație cooperarea de peste un deceniu dintre cele două instituții de învățământ superior, care a contribuit la dezvoltarea pe mai multe paliere – științific, economic, social și cultural, titlul de Doctor Honoris Causa reprezintă dovada prețuirii activității profesionale, științifice și de cercetare a prof. univ. dr. ing Puiu Lucian Georgescu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: