18 / 06 / 2021


Record de noi diagnosticați cu Covid în Bihor pentru acest an și încă 7 decese

După ce în seara precedentă mii de orădeni au protestat împotriva restricțiilor impuse de Guvern, mulți susținând că pandemia este…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 31/03/2021

După ce în seara precedentă mii de orădeni au protestat împotriva restricțiilor impuse de Guvern, mulți susținând că pandemia este o conspirație menită să le îngrădească libertatea, marți dimineață Direcţia de Sănătate Publică şi Prefectura Bihor au anunţat identificarea a 176 noi cazuri Covid. Este un nivel record pentru anul acesta, după ce în 25 martie au fost consemnate 169 îmbolnăviri.

Cele 176 noi cazuri au fost descoperite după efectuarea a 691 teste, rata de pozitivare fiind de 26,47%.

Din totalul acestora, 40 au fost raportate în urma testelor rapide, iar restul de 136 în baza testelor PCR.

Bilanțul îmbolnăvirilor de la începutul pandemiei a ajuns la 24.881, în timp ce numărul persoanelor vindecate a urcat la 22.094, cu 176 mai multe decât în ziua precedentă.

Jumătate, din Oradea

Potrivit surselor BIHOREANULUI, cele 176 persoane recent diagnosticate sunt din Oradea (55), Roșiori, Rieni, Nojorid, Mădăras, Abrămuț, Aușeu, Avram Iancu, Beiuș, Ceica, Cetariu, Ciumeghiu, Gepiu, Girișu de Criș, Oșorhei, Lugașu de Jos, Măgești, Marghita, Nucet, Săcueni, Valea lui Mihai, Vașcău, Paleu, Popești, Sălacea, Sânmartin, Sântandrei, Tăuteu, Tileagd, Toboliu, Buntești, Cociuba Mare, Salonta, Vadu Crișului, Bratca, Derna, Borș, Siosig, Dobrești, Sălard și Sâniob.

Puțin peste jumătate din totalul noilor infectări, 96, afectează persoane care au domiciliul în Oradea.

Și în ultimele 24 de ore au fost confirmați cu Covid copii, de exemplu un sugar de câteva luni și mai multe fetițe de 1 an, de 2 și de 5 ani din Oradea, un băiat de 7 ani din Oradea, o fetiță de 9 ani și o alta de 12 ani din Oșorhei.

Potrivit comunicatului comun al Prefecturii și DSP Bihor, la ora 8.30 a dimineții de luni în secțiile ATI Covid din Oradea se aflau 55 de pacienți,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: