21 / 09 / 2021


Recompensă de 100.000$ pe capul bărbatului care a împușcat doi polițiști

Autoritățile americane au cerut ajutorul cetățenilor pentru găsirea bărbatului care a împușcat doi polițiști, în Los Angeles, scrie CNN. Oamenii legii…

De redactia , in Internațional , at 14/09/2020

Autoritățile americane au cerut ajutorul cetățenilor pentru găsirea bărbatului care a împușcat doi polițiști, în Los Angeles, scrie CNN. Oamenii legii au promis și o recompensă de 100.000 de dolari pentru informațiile care duc la arestarea atacatorului.

Cei doi polițiști se aflau în mașină, când un bărbat a deschis focul asupra lor, apoi a fugit. Victimele au fost transportate la spital, în stare, critică, însă șeriful Alex Villanueva a anunțat că cei doi dau semne că își vor reveni. 

Președintele Donald Trump a scris pe Twitter, distribuind înregistrarea cu atacul, că „acest monstru trebuie pedepsit crunt”.

În 2020, aproximativ 40 de polițiști au fost uciși în timpul serviciului, potrivit unor statistici publicate de FBI. Opt dintre aceștia au fost victimele unor ambuscade.

La ușile spitalului unde au fost transportați cei doi ofițeri, mai mulți protestatari strigă sloganuri anti-poliție și au blocat intrarea în unitatea de primiri urgențe.

OMS: Numărul de decese cauzate de COVID-19 va crește în perioada octombrie-noiembrieOMS a anunțat că, în perioada octombrie-noiembrie, va crește numărul de decese cauzate de infecția cu noul coronavirus în Europa. Șeful OMS pe Europa, Hans Kluge, a declarat că, așa cum era de așteptat, numărul cazurilor a crescut, astfel că vom avea un număr mai mare de morți.În plus, vaccinul nu va însemna sfârșitul epidemiei,
Recompensă de 100.000$ pe capul bărbatului care a împușcat doi polițiștiAutoritățile americane au cerut ajutorul cetățenilor pentru găsirea bărbatului care a împușcat doi polițiști, în Los Angeles, scrie CNN. Oamenii legii au promis și o recompensă de 100.000 de dolari pentru informațiile care duc la arestarea atacatorului. Cei doi polițiști se aflau în mașină, când un bărbat a deschis focul asupra lor, apoi a fugit. Victimele
Eroul care a inspirat filmul „Hotel Rwanda”, arestat luna trecută,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: