27 / 05 / 2022


Recomandarea post-eveniment a lui Dodon pentru Chicu: Trebuia să facă un live la nuntă ~ InfoPrut

Președintele Igor Dodon a ținut să-și exprime părerea vizavi de așa-zisa nuntă organizată de familia premierului Chicu la Vinăria Poiana….

De redactia , in Opinii , at 03/09/2020

Președintele Igor Dodon a ținut să-și exprime părerea vizavi de așa-zisa nuntă organizată de familia premierului Chicu la Vinăria Poiana. Acesta susține că s-a documentat și consideră că nu a avut loc o nuntă, dar și că s-au respectat regulile, însă consideră că Chicu trebuia să anunțe înainte de eveniment și poate chiar să invite presa sau să asigure o transmisiune LIVE.

„Eu îl înțeleg ca tată, am fost în localul cela acum o lună și jumătate cu soția să luăm cina. E lângă Condrița. Acolo erau tineri, mire și mireasă, cu părinții sedeau. Eu îl înțeleg (n.r: pe Chicu) foarte bine ca tată. E un eveniment familial. Eu cred că trebuia de spus deschis. Nu a fost nuntă, că la noi știți cum are loc nunta cu hostropăț. Nu a fost nuntă, că eu tot m-am documentat. Au fost până la 50 de persoane din câte știu eu”, a declarat Dodon, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.
În opinia șefului statului, a fost și o greșeală și anume că premierului n-a anunțat din timp evenimentul.
„Părerea mea e că ar fi trebuit să spună deschis: „S-au căsătorit, ne ducem să servim o cupă de șampanie”. Trebuiau să invite, bine nu toată presa, dar să fie LIVE ceva acolo, pe privesc.eu și să vadă ce a fost. Dar, așa, iată avem multe interpretări, urâte multe. De aceea, îi înțeleg și pe unii și pe alți. Eu consider că avem un prim-ministru bun, un adevărat crisis-manager”, a adăugat Igor Dodon.
Acesta mai susține că nu este corect să fie interzise nunțile și își cere iertare cuplurilor care au fost nevoite să-și anuleze nunțile.
„Încă acum 3 luni am spus că este o greșeală să interzici tinerilor să facă nunți. S-au supărat pe mine și medicii,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: