27 / 11 / 2021


RECIDIVIȘTI, CONDAMNAȚI la ÎNCHISOARE după ce au FURAT din CORA

Apostol Alexandru şi Gheorghe Dănuţ sunt doi tineri, din Valu lui Traian, condamnaţi la doi ani şi trei luni respectiv…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 16/05/2021

Apostol Alexandru şi Gheorghe Dănuţ sunt doi tineri, din Valu lui Traian, condamnaţi la doi ani şi trei luni respectiv doi ani şi şase luni de închisoare pentru furt calificat. Cei doi sunt cunoştinţe vechi ale poliţiştilor, încă din perioada când erau minori, fiecare acţionând pe cont propriu pe atunci. Ultima lor ispravă, care le-a adus şi condamnarea, este un furt din hipermarketul Cora.

Apostol Alexandru, specialist în furturi de locuinţe

Pe vremea când avea doar 17 ani, Alexandru Apostol, a fost depistat de oamenii legii, el fiind bănuit că, în perioada ianuarie – martie 2015, ar fi spart două locuinţe, de unde a sustras televizoare şi sisteme audio. Cu un an înainte, el ajunsese în arest, tot pentru furturi din locuințe.

Gheorghe Dănuț, membru al unei bande de hoți

Alături de alți doi tineri, Moraru Andrei și Moraru Ionuț, Gheorghe Dănuț a comis nu mai puțin de 17 infracțiuni, din care 5 de furt calificat, 7 de tentativă de furt calificat și 5 de distrugere, fapte comise în intervalul 24 aprilie-7 mai 2018, pe raza municipiului Constanța, dar și în localitatea Valu lui Traian. Aceștia erau specializați în furturi din autoturisme dar și din locuințe.

Vor sta după gratii aproape patru ani

De data aceasta cei doi au acționat împreună, și, potrivit minutei judecătorești, celor doi li se vor adăuga la pedeapsă și o parte din condamnările pentru cei care cei doi erau în probă, astfel că Apostol Alexandru va executa trei ani și 11 luni de închisoare iar Gheorghe Dănuț, trei ani și 8 luni de închisoare.

Virgil STOIAN

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: