04 / 12 / 2021


„Răsplătit” cu sânge: Povestea şocantă a fostului procuror bătut sălbatic de soţul primăriţei din Brusturi (FOTO / VIDEO)

Un consilier local s-a trezit cu geamurile sparte, altul a fost bătut măr în propria curte, unui sătean i-a fost…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 20/10/2021

Un consilier local s-a trezit cu geamurile sparte, altul a fost bătut măr în propria curte, unui sătean i-a fost incendiat saivanul, alt consilier s-a ales cu maşina vandalizată. Toţi au comis aceeaşi „greşeală”: au îndrăznit să demaşte ilegalităţi ale primăriţei Livia Bârlău şi ale soţului ei, Petre Bârlău. Un fost procuror din Marghita le-a căzut şi el victimă, recent, dar spre deosebire de ceilalţi n-a fost „aranjat” prin interpuşi, ci chiar de cei doi, personal.

BIHOREANUL vă prezintă dedesubturile celei mai grave agresiuni în care sunt implicaţi aceştia, ambii riscând punerea sub acuzare pentru tentativă de omor. Ca orice poveste despre inşi cu apucături mafiote, şi aceasta are ca „ingrediente” lăcomia, şantajul şi setea de răzbunare…

Bate şi fugi!

Scene de o cruzime rară au fost găsite în 29 septembrie de un echipaj SMURD la o intervenţie în Brusturi: în magazinul familiei primăriţei zăcea într-o baltă de sânge, snopit în bătaie, un bărbat de 62 ani. Potrivit unor săteni, făptaşii au fost chiar primăriţa şi soţul ei, Petre Bârlău. Amândoi, însă, dispăruseră.

La câteva ore după incident, Poliţia Bihor transmitea că fusese „un conflict spontan” şi că reprezentanţi ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Tileagd „au şi efectuat cercetarea la faţa locului şi i-au audiat pe martori”. Dată fiind gravitatea agresiunii, cazul a fost preluat apoi de poliţişti criminalişti din Aleşd, care au deschis un dosar penal.

„Bărbatul bătut a susţinut-o pe Livia Bârlău, care i-a promis să-l angajeze în Primărie, dar nu s-a ţinut de cuvânt”, au relatat BIHOREANULUI câţiva săteni. Căutată de reporter, primăriţa a refuzat să răspundă.

În schimb, seara târziu, a postat pe Facebook o înregistrare făcută în maşină, ca şi cum s-ar fi întors dintr-o călătorie: „Da, ştiu că a avut loc un incident în proprietatea familiei mele.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: