24 / 02 / 2024


Rareș Bogdan visează frumos: „PNL trebuie să câştige la alegeri Preşedinţia şi Primăria Capitalei” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 01/11/2023

Europarlamentarul Rareş Bogdan, consideră că PNL trebuie să aibă ca obiective principale câştigarea funcţiilor de preşedinte al României şi de primar general al Capitalei.

Iată ce a spus acesta: „Cheia numărul unu este preşedintele României, este poziţia cheie, proiecţia forţei, chiar dacă nu suntem regim prezidenţial de model francez sau de model american. Proiecţia preşedintelui este uriaşă şi acolo e ţinta noastră, preşedintele României, de dreapta, un liberal. Doi – foarte important şi putem câştiga – este Primăria Generală a Capitalei, o poziţie cheie, al doilea politician important votat, după preşedinte”

El a adăugat, în context, că, deşi în prezent PNL este la guvernare alături de PSD, la alegerile de anul viitor liberalii nu ar trebui să participe pe liste comune cu social-democraţii.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii