22 / 06 / 2024


Rareș Bogdan susține că Ciucă este candidatul PNL la prezidențiale – Generalul care a spus că nu va face politică – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/10/2023

Rareş Bogdan susține că Nicolae Ciucă este în acest moment candidatul potrivit din partea PNL la alegerile prezidențiale 2024. Prim-vicepreședintele PNL nu crede că ar fi bună o candidatură comună cu PSD pentru fotoliul de la Cotroceni. Nicolae Ciucă are o pensie specială de peste 43 de mii de euro pe an.

Iată ce a spus Rareș Bogdan: „Partidul are azi un candidat la prezidenţiale. E Nicolae Ciucă. E foarte bun Nicolae Ciucă. (…) Omul ăsta e uman şi e sincer. (…) Nu e atotştiutor, nu e arogant, nu e corupt. E un om de bun simţ”,”

Liberalul a mai spus că USR nu poate merge cu PSD, nici PSD nu poate cu USR. Spre deosebire de aceștia, PNL este singurul care poate construi alianţe şi pe stânga, şi pe dreapta, exceptând de la aceasta partidele de tipul AUR sau SOS Șoșoacă.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii