22 / 09 / 2021


Rareș Bogdan nu se implică în campania primarului liberal din Mangalia

Rareș Bogdan, prim vicepreședinte PNL, i-a dat o lovitură politică dureroasă lui Cristi Radu, primarul din Mangalia și candidatul partidului…

De redactia , in Actualitate , at 05/09/2020

Rareș Bogdan, prim vicepreședinte PNL, i-a dat o lovitură politică dureroasă lui Cristi Radu, primarul din Mangalia și candidatul partidului la încă un mandat.
Liderul PNL a declarat clar astăzi, 1 septembrie, că nu se va implica în campania primarului din Mangalia.
„Din păcate, și o spun cu mare, mare, regret, de data aceasta nu voi putea să vizitez Mangalia, un loc unde mi-am făcut multe vacanțe. Pentru o lună de zile, nu voi merge la Mangalia. Nu o să pot să îl susțin. Sunt un om de caracter, care nu își anulează și nu își uită niciodată prieteniile. Mohammad a fost, este și va rămâne prietenul meu. Cred foarte mult în el”, a spus Rareș Bogdan.
Rareș Bogdan nu a ascuns niciodată prietenia față de Mohammad Murad.
Atitudinea prim vicepreședintelui PNL este ca o piatră de moară de gâtul actualului primar PNL, care se vede nevoit să explice de ce nici măcar șefii săi de partid nu îl susțin pentru un nou mandat.
Later edit: Într-o primă versiune a articolului, titlul era diferit și lăsa impresia că Rareș Bogdan nu îl va susține pe Cristi Radu. Deși afirmația este corectă, nuanța este că nu se va implica în campanie.
Post navigation
 » Aflați mai multe detalii…

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: