01 / 08 / 2021


Rares Bogdan înainte de parlamentare: Apare o nouă forță politica în România – AUR / PNL va obține un scor istoric | .News

Rares Bogdan (foto: facebook) Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a vorbit despre o nouă forță politică în România – AUR. Acesta…

De redactia , in Actualitate , at 28/11/2020

Rares Bogdan (foto: facebook)

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a vorbit despre o nouă forță politică în România – AUR. Acesta a atins și subiecte precum previziunile pentru alegerile parlamentare sau impactul crizei coronavirusului în politică. 
„Sigur va apărea o nouă forţă politică, care va încerca să intre la guvernare, vorbim de AUR”, spune Rareș Bogdan la B1TV.
În ceea ce privește alegerile parlamentare, pe lângă noua forță politică AUR, europarlamentarul a vorbit și de un posibil scor istoric al PNL-ului – undeva la 32%, potrivit Capital.ro.
„Lucrurile sunt destul de clare astăzi, privind înainte cu o săptămână sondajele de opinie. Avem o prezență la vot undeva între 36% și 38%, deci sub 40% din păcate, dar pot apărea surprize. Putem realiza un scor istoric de 32% maxim, dacă oamenii realizează cât de importante sunt alegerile”, susține Rareș Bogdan.
„De asemenea, ne așteptăm ca pe baza mobilizării și a personalităților, în frunte cu Cristian Diaconescu, Traian Băsescu, Eugen Tomac, PMP să intre în Parlament cu un scor de 6-7%, USR să obțină un scor în jurul a 20%, și practic să avem o majoritate stabilă, pe locuri parlamentare, de peste 60%, și practic stânga să nu aibă mai mult de 30-35%, respectiv PSD și Pro România domnului Ponta”, a continuat una dintre figurile cele mai importante ale PNL.
Cât despre criza pandemică și efectele în plan politic românesc, Rareș Bogdan susține că „în această criză trebuie să vedem şi o oportunitate”.
„Preşedintele a spus întodeauna şi a recunoscut că PNL a făcut un efort extraordinar, iar în acest an a trebuit să negocieze cu 7 partide. Poate cel mai onest partid alături de noi a fost PMP. USR nu a dorit intrarea la guvernare, a fost un an dificial. Cel puţin, pe chestiuni serioase ne-au susţinut în parlament”,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: