19 / 06 / 2021


Putin, reacţie după ce președintele SUA l-a numit „criminal”: Îi doresc sănătate ~ InfoPrut

Președintele rus Vladimir Putin îi urează omologului său din SUA sănătate, asta după ce Joe Biden l-a făcut ucigaș într-un…

De redactia , in Internațional , at 19/03/2021

Președintele rus Vladimir Putin îi urează omologului său din SUA sănătate, asta după ce Joe Biden l-a făcut ucigaș într-un interviu televizat, subliniind că Rusia va plăti prețul amestecului în alegerile prezidențiale de peste ocean. 

După declarațiile președintelui american Joe Biden, Putin a ținut să-i dea o replică. Prezent în cadrul unei videoconferințe transmisă la televiziunea națională, liderul de la Kremlin a subliniat că îl cunoaște personal pe Biden și îi urează sănătate.
„Referitor la declaraţia colegului meu american. Ce i-aş răspunde? I-aş spune: Să fii sănătos! Îi doresc multă sănătate”, a spus liderul rus, adăugând că o spune „fără niciun fel de ironie, fără glumă”.
Vladimir Putin a mai declarat că Moscova nu se va lăsa intimidată de Washington şi îşi va apăra interesele, subliniind că există mulţi oameni oneşti şi decenţi în establishmentul american, iar Federaţia Rusă se va baza pe ei, potrivit TASS.
Preşedintele rus a vorbit în cadrul unei videoconferinţe cu reprezentanţi ai societăţii civile din Crimeea, peninsulă ucraineană anexată de Rusia în 2014, moment de cotitură în relaţiile dintre Rusia şi Occident, care au început să devină de atunci din ce în ce mai conflictuale, potrivit AFP.
Putin s-a exprimat la televiziunea naţională după ce Biden, într-un interviu pentru ABC News, a răspuns „Da, cred” când a fost întrebat dacă crede că preşedintele rus este „un ucigaş” (‘killer’) şi a adăugat că Rusia „va plăti preţul” amestecului în alegerile prezidenţiale din SUA.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: