18 / 06 / 2024


PSD fură primarii PNL prin banii din bugetul paralel: Fondul de Rezervă, cutia cu miere pentru muștele de la județ – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 22/11/2023

Marcel Ciolacu a realizat un sistem de tip mafiot prin care șantajează primariii celorlalte partide politice. Primarii primesc bani de la Guvern doar dacă trec în tabăra PSD. Marcel Ciolacu a creat un sistem paralel prin care finanțează pe cine dorește el cu banii din Fondul de Rezervă. Premierul și baronii PSD au pus stăpânire pe țară, iar agramatul Ciucă îi cântă în strună lui Marcel.

Premierul Ciolacu nu a făcut rectificarea bugetară, ca să nu se vadă dimensiunile dezastrului pe care l-a creat în finanţele statului, dar, în schimb, dă bani în fiecare săptămână ba pentru nişte salarii şi pensii speciale pe la diverse ministere, ba pentru servicii, ba racolează primarii PNL, ba chiar şi preşedintelui plecat mereu în vacanță. Nu știm dacă Marcel Boloș e de la PSD sau PNL, deoarece susține cu banii statului activitatea infracțională a baronilor PSD, care șantajează primarii PNL prin intermediul bugetului paralel.

Baronul Paul Stănescu i-a cumpărat cu bani de la Guvern pe liberalii de la Olt. Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduş, primar Şopârliţa, Florin Homorean, preşedintele PNL Slatina, Cristian Pavel, preşedintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, preşedintele PNL Piatra-Olt, şi consilierii judeţeni Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Cruşoveanu, au trecut în tabăra lui Paul Stănescu.

La PNL Mehedinți, unul câte unul, cei mai importanți pioni politici ai liberalilor se îndreaptă către PSD. Zece primari PNL din Mehedinţi s-au trecut la PSD, potrivit preşedintelui social democraţilor din judeţ, Aladin Georgescu.

10 primari din Gorj au trecut la PSD, dintre care 5 erau din partide diferite, iar 5 erau cei mai importanți primari din PNL Gorj. Se vede treaba că toată zbaterea mediatică a șefului PNL Gorj, Ion Iordache, e mai rău decât degeaba, pentru că filmele sale, cu care a împânzit internetul, n-au reușit să-i facă pe edili să-i rămână alături. Poate chiar dimpotrivă, i-au făcut să se convingă că nu merită să continue pe același drum.

Ciucă al lor îi aburește pe bătrânii baroni PDL că trebuie să rămână la guvernare cu PSD cel puțin până după sărbători, pentru a ataca tema salariilor profesorilor. Ideea este tâmpită deoarece profesorii îi urăsc pe liberali, în special pe trântorul de la Cotroceni, profesor la rândul său, care nu a făcut nimic pentru educație în cei nouă ani de mandat. Toată lumea știe că nu sunt bani pentru salariile profesorilor, dar nici pentru mărirea pensiilor cu 40%, însă covrigarului de la Buzău, Ion Marcel Ciolacu, îi place să coacă gogoși electorale.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *