22 / 01 / 2022


Proteste violente la Berlin!

Violenţe în centrul Berlinului, în cursul unui protest faţă de restricţiile antiepidemice. Aproximativ 100 de oameni au fost reţinuţi. Proteste…

De redactia , in Internațional , at 19/11/2020

Violenţe în centrul Berlinului, în cursul unui protest faţă de restricţiile antiepidemice.

Aproximativ 100 de oameni au fost reţinuţi.
Proteste în centrul Berlinului faţă de restricţiile antiepidemice.
La proteste participă între 5.000 şi 10.000 de persoane
Forţele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă şi gaze lacrimogene.

Mii de persoane s-au adunat, miercuri, în centrul oraşului Berlin, pentru a protesta faţă de restricţiile antiepidemice impuse de Guvernul Angela Merkel, iar forţele de ordine au intervenit cu tunuri de apă şi gaze lacrimogene pentru dispersarea demonstranţilor.
Manifestanţii s-au adunat în centrul Berlinului, în apropierea sediului Parlamentului Germaniei, dar şi în alte zone din oraş.
Potrivit autorităţilor, la mitinguri participă între 5.000 şi 10.000 de persoane.
Protestatarii se opun noilor restricţii antiepidemice impuse de Guvernul Angela Merkel şi le cer membrilor Bundestagului, Camera inferioară a Parlamentului, să nu valideze măsurile.
Forţele de ordine au utilizat tunuri cu apă şi gaze lacrimogene pentru dispersarea protestatarilor, informează site-ul T-online.de şi publicaţia Der Spiegel.
UPDATE Aproximativ 100 de protestatari au fost reţinuţi la Berlin. Nouă agenţi de poliţie au fost răniţi
Mai mulţi agenţi de poliţie au fost răniţi în confruntările cu protestatarii adunaţi în centrul Berlinului, iar aproximativ 100 de manifestanţi au fost reţinuţi de forţele de ordine, afirmă surse citate de publicaţia Die Welt.
Protestele au izbucnit în centrul Berlinului, în apropierea sediului Parlamentului Germaniei, dar şi în alte zone din oraş. Potrivit autorităţilor, la mitinguri participă între 5.000 şi 10.000 de persoane.
Cel puţin nouă agenţi de poliţie au fost răniţi în confruntările cu demonstranţii, iar aproximativ 100 de protestatari au fost reţinuţi.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: