23 / 06 / 2021


Protest la Napoli!

Protestul al comercianților din Napoli, lângă sediul regiunii Campania. Protestatarii au blocat traficul la intersecția cu via Chiatamone. Poliția în…

De redactia , in Internațional , at 13/03/2021

Protestul al comercianților din Napoli, lângă sediul regiunii Campania.

Protestatarii au blocat traficul la intersecția cu via Chiatamone. Poliția în echipament antidisturbator este prezentă la fața locului.
Vânzătorii ambulanți solicită băuturi răcoritoare pentru oprirea provocată activităților lor după intrarea Campaniei în zona roșie și ordinul președintelui Regiunii Campania Vincenzo De Luca care a suspendat târgurile și piețele până duminică 21 martie, pentru a face față creșterii de infecții de la Covid-19.
„Nu am muncit nu te plătesc, suprimarea impozitelor” și „Târguri și festivaluri, să nu distrugem tradiția”, unele dintre bannere afișate de manifestanți.
ORDINUL DE LUCA
Oprirea la târgurile și piețele din Campania va intra în vigoare sâmbătă, 13 martie, la ora 15, și nu mai este de mâine. Acest lucru a fost stabilit printr-o ordonanță semnată astăzi de președintele Regiunii Campania, Vincenzo De Luca, cu care se modifică regula prevăzută în ordonanța semnată ieri și referitoare la târguri și piețe. „Suspendarea desfășurării târgurilor comerciale și a piețelor pentru vânzarea cu amănuntul se referă și la cele locale și săptămânale, cu referire și la activități destinate vânzării numai a produselor alimentare, a produselor agricole și horticole”.
Aceste activități din urmă, se arată în ordonanță, „rămân permise în magazinele situate în apropierea sau în interiorul zonelor pieței, dacă sunt echipate cu toalete autonome”.
În legătură cu închiderea către public a parcurilor urbane, vilelor municipale, grădinilor publice, promenadelor și piețelor, ordonanța nr. 8 semnată astăzi specifică faptul că „doar accesul și tranzitul sunt permise motivate de cerințe sau necesități dovedite ale muncii, inclusiv cele legate de acces la unități comerciale deschise și case private, precum și la ieșirea aferentă ».

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: