01 / 08 / 2021


Protest în Piața Halelor, contra închiderii piețelor. Primarul Dragomir le-a promis sprijin comercianților

Zeci de comercianți din Hala Mare au protestat, astăzi, în jurul orei 12.00, contra deciziei de închidere a piețelor. Aceștia…

De redactia , in Actualitate , at 08/11/2020

Zeci de comercianți din Hala Mare au protestat, astăzi, în jurul orei 12.00, contra deciziei de închidere a piețelor. Aceștia se plâng că măsura îi va adunce în pragul falimentului, în contextul în care în această perioadă a anului aveau, în mod tradițional, vânzări foarte bune. ”Avem copii de crescut, rate la bănci, nu se poate să nu fim lăsați să ne continuăm activitatea”, au spus protestatarii.

Sosit la fața locului, primarul Marian Dragomir a promis că va face tot ce e posibil pentru a-i ajuta pe cei care desfășurau activități comerciale în Hala Mare. Acesta a precizat că cei care au închiriate spații pe marginea halei vor putea vinde în continuare acolo, iar pentru cei care au vitrinele amplasate în mijlocul halei Primăria va pune la dispoziție căsuțe de lemn, care vor fi poziționate în parcarea dinspre strada 1 Decembrie 1918. Asta în contextul în care anul acesta nu va mai fi organizat târgul de Crăciun, deci respectivele căsuțe vor fi disponibile. De asemenea, primarul a spus că acei comercianți care au posibilitatea să își aducă rulote, pot să o facă, urmând ca acestea să fie conectate la rețeaua electrică a municipalității.

Protestul comercianților a venit în contextul în care Guvernul a anunțat că, de luni, 9 noiembrie, vor fi închise piețele care funcționează în spații închise, măsura făcând parte din noile reguli gândite pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: