21 / 09 / 2021


Protest impresionant HORECA. George Simion: e legitim și justificat

Miercuri seara a avut loc în Piața Victoriei din București un protest impresionant. Patroni și angajați din domeniul HORECA au…

De redactia , in Actualitate , at 08/10/2020

Miercuri seara a avut loc în Piața Victoriei din București un protest impresionant.

Patroni și angajați din domeniul HORECA au ieșit în stradă împotriva măsurilor nejustificate luate de autorități și care vizează închiderea restaurantelor.

„Măsurile luate sunt excesive, statisticile arată că numărul de persoane infectate în restaurante este neglijabil. De ce se închid restaurantele dar la vot a fost voie? Angajații HORECA au nevoie de locuri de muncă iar proprietarii de restaurante au nevoie de ajutor și nu de piedici. Aici se respectă măsurile” a declarat Eugen Popescu, participant la manifestația de miercuri.

Majoritatea presei române a neglijat evenimentul, aceeași presă ce a primit peste 50 de milioane de euro din partea politicienilor români.

La protest a participat și George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor:

„Este ilegal și imoral să închizi un domeniu important al economiei. Guvernul României se joacă cu viețile cetățenilor. Virusul există, este printre noi, însă, așa cum spunea Donald Trump, nu trebuie să îl lăsăm să ne controleze viața.

Au avut 8 luni să se pregătească iar ei s-au pregătit de alegeri, a fost singura lor preocupare. Guvernul ascunde cifrele oficiale și le manipulează după interes.

Nu închidem restaurantele pentru că politicienii au furat banii pentru terapie intensivă și medicamente. Unde sunt măștile gratuite pentru copii și bătrâni, unde este fabrica de măști de ne-ați prezentat-o dar nu mai funcționează?” a declarat George Simion , prezent la manifestația din Piața Victoriei a celor din domeniul HORECA.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: