17 / 04 / 2024


Protest AUR la sediul USR: „DNA să vină să vă ia” / „Nu vrem să fim conduși de hoți” / „Afară, afară cu hoții din țară” / „PNL și USR aceeași mizerie” – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 24/11/2023

Partidul AUR a organizat, vineri, un protest cu câteva zeci de persoane, la sediul USR din Capitală, după ce procurorii DNA au cerut ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă în dosarul legat de achiziția vaccinurilor anti-Covid.

„DNA să vină să vă ia”, „Nu vrem să fim conduși de hoți”, „Nu vrem să fim conduși de hoți și de miniștri mafioți”, „Afară, afară cu hoții din țară”, „PNL și USR aceeași mizerie”, au scandat participanții.

„Ei au spus că sunt cei care au spus că nu vor penali în funcții publice. Dar deși sunt urmăriți penal, ei continuă să rămână în funcții”, au acuzat participanții.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *