22 / 06 / 2024


„Prostănacul Geoană vrea să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii au devenit o anexă a PSD – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 29/11/2023

În România, politica a devenit un circ de prost gust, iar PNL și PSD sunt clovnii principali.

PNL, pe vremuri un bastion al liberalismului, a degradat până într-atât, încât este gata să-l susțină pe ratatul de Geoană pentru funcția de președinte.

Această „alianță” nu este decât un simbol al decăderii morale și ideologice a liberalilor, care nu mai sunt un partid de dreapta, ci doar o anexă a PSD-ului.

Discuțiile lui Geoană cu ambele partide nu sunt decât dovada lipsei sale de principii și a unui oportunism cras, dar cine se aștepta la altceva de la un „prostănac” ratat ?

Nicolae Ciuca este un cadavru politic, iar aceste discuții ale lui Geoană cu PNL arată cât de incapabil este „generalul” să gestioneze partidul.

Ar fi un blestem pentru români că la prezidențiale să se bata doi oameni ai PSD!

Ambiția lui Geoană de a se alia cu PNL, în speranța unei candidaturi prezidențiale arată cât de jos au căzut standardele politice în România.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii