01 / 08 / 2021


Promisiunea noului premier interimar: Voi face totul ca Guvernul să funcționeze în interesul cetățenilor R. Moldova

„Vă asigur, că voi face totul ca Guvernul Republicii Moldova să funcționeze bine în interesul cetățenilor Republicii Moldova”. Declarația a…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 02/01/2021

„Vă asigur, că voi face totul ca Guvernul Republicii Moldova să funcționeze bine în interesul cetățenilor Republicii Moldova”. Declarația a fost făcută de Aureliu Ciocoi, la scurt timp după ce a fost numit premier interimar de către președintele Maia Sandu. 
Astfel, Aureliu Ciocoi a subliniat că Republica Moldova trece printr-o perioada dificilă, cu mai multe crize care se suprapun. „Înțeleg complexitatea situației și nevoia ca țara să fie guvernată eficient indiferent de situația politică. În acest sens, chiar dacă mai sunt în autoizolare la domiciliu, am acceptat propunerea doamnei Președinte Maia Sandu de a exercita interimatul funcției de Prim-ministru al Republicii Moldova. Vă asigur, că voi face totul ca Guvernul Republicii Moldova să funcționeze bine în interesul cetățenilor Republicii Moldova. În scurt timp voi informa opinia publică despre acțiunile imediate care vor fi întreprinse”, a subliniat premierul interimar de la Chișinău.
Amintim că joi, președintele Maia Sandu a anunțat că a semnat decretul de numire în calitate de premier interimar a lui Aureliu Ciocoi, ministrul în exercițiu al Afacerilor Externe și Integrării Europene. Se întâmplă după ce premierul Ion Chicu şi-a dat demisia şi a refuzat să asigure interimatul funcţiei de premier după 31 decembrie 2020.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: