17 / 04 / 2024


Producători și exportatori din Republica Moldova, la „Export Missions România”

By redactia , in Actualitate Internațional , at 21/11/2023

Ambasada Republicii Moldova la București organizează evenimentul de afaceri „Export Missions România”, un program care reprezintă efortul autorităților de la Chișinău de a sprijini dezvoltarea și expansiunea companiilor locale pe piețele internaționale.
„Într-o lume tot mai interconectată, acest program oferă o platformă strategică pentru a încuraja colaborarea între mediul de afaceri, experți în comerț internațional și instituții guvernamentale”, arată într-un anunț al misiunii diplomatice, citat de Agerpres.
În acest sens, Ambasada Republicii Moldova în România va organiza în următoarele zile două misiuni de întâlniri individuale cu potențialii clienți la Platinum Business & Convention Center din Bucureşti.
Joi, pe 23 noiembrie, începând cu ora 8.00, vor fi întâlniri B2B între producători și exportatori din Republica Moldova cu buyer-ii din România, mai exact 12 producători de produse industriale și 12 producători de produse de mobilă.
De asemenea, pe 28 noiembrie, începând cu ora 8.00, evenimentul va reprezenta o ocazie de a se stabili întâlniri individuale cu 11 producători de vinuri, 13 producători de produse alimentare și 12 producători de fructe proaspete din Republica Moldova.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *