24 / 06 / 2021


Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au căsătorit cu 3 zile înainte de nunta oficială, cum au susținut în timpul interviului acordat lui Oprah – document oficial

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost căsătoriți cu trei zile înainte de ceremonia oficială, afirmație făcută de cei…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 22/03/2021

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost căsătoriți cu trei zile înainte de ceremonia oficială, afirmație făcută de cei doi în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey, potrivit certificatului lor de căsătorie, relatează The Daily Beast.

Meghan i-a spus lui Oprah în timpul interviului că aceasta și Harry au fost căsătoriți „în curtea noastră” cu trei zile înainte de nunta publică din 19 mai 2018 care a costat 50 de milioane de dolari.

Afirmația a atras imediat suspiciuni întrucât oficierea unei căsătorii în Marea Britanie are nevoie de cel puțin doi martori care să semneze certificatul de căsătorie.

Ziarul britanic The Sun a obținut documentul după ce a plătit 42 de lire sterline oficiului britanic care ține evidența actelor civile, certificatul confirmând că Harry și Markle au fost într-adevăr căsătoriți oficial la ceremonia publică din 19 mai.

Stephen Borton, un fost oficial care a ajutat la redactarea documentului a declarat pentru The Sun că Meghan este „evident confuză” cu privire la căsătorie.

„Îmi pare rău dar Meghan este evident confuză sau clar dezinformată. Ei nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la redactarea căreia am contribuit le-a permis să se căsătorească la capela St. George din Windsor și ce s-a întâmplat acolo în 19 mai 2018 a fost văzut de milioane de persoane din întreaga lume a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Anglicană și lege”, a afirmat Borton.

Certificatul de căsătorie în care Harry este trecut drept „celibatar” și „prinț al Regatului Unit” la ocupație și Meghan „divorțată” și „actriță”, este semnat de prințul Charles, tatăl lui Harry, și Doria Ragland, mama lui Meghan, ca martori.

Biroul arhiepiscopului de Canterbury a refuzat să comenteze știrea.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: