21 / 10 / 2021


Prințul Andrew, fiu al reginei Elisabeta a II-a, este acuzat de abuzuri sexuale la o instanță federală americană

​Virginia Roberts Giuffre a înregistrat luni o plângere la un tribunal federal din SUA, acuzându-l pe prințul Andrew de abuzuri…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 17/08/2021

​Virginia Roberts Giuffre a înregistrat luni o plângere la un tribunal federal din SUA, acuzându-l pe prințul Andrew de abuzuri sexuale, informează CNN.

Giuffre a declarat public la BBC în 2019 că miliardarul Jeffery Epstein a forțat-o să facă sex cu prieteni ai săi, printre care și ducele de York, pe când era minoră.

Palatul Buckingham a negat atunci acuzațiile într-o declarație pentru CNN, spunând că „neagă cu hotărâre că ducele de York a avut vreo formă de contact sexual sau relație cu Virginia Roberts. Orice afirmație contrară este falsă și lipsită de fundament”.

Într-un interviu la BBC din 2019, prințul Andrew a spus că n-a întâlnit-o niciodată pe Giuffre și a sugerat că fotografia cu cei doi și Ghislaine Maxwell ar fi fost trucată.


FOTO: BBC

În plângere, Giuffre pretinde că a fost abuzată sexual de prințul Andrew când a fost invitată de Epstein și Ghislaine Maxwell pe când era minoră și că actele de pretins abuz sexual s-au petrecut la casa lui Maxwell de la Londra, la casa lui Epstein din Manhattan și pe insula privată a lui Epstein din insulele Virgine Britanice.

„Prințul Andrew a comis agresiuni sexuale și viloențe fizice asupra reclamantei când aceasta avea 17 ani. În consecință, prințul Andrew se face vinovat de violențe fizice și provocare intenționată de suferințe emoționale în conformitate cu legile din New York. Suferințele provocate au fost severe și de lungă durată”, se arată în plângere.

Giuffre îl acuză pe prințul Andrew că îi cunoștea vârsta și știa că este victimă a traficului sexual, fiind forțată să presteze acte sexuale cu el. Giuffre a spus că se temea să nu-i asculte pe Epstein, Maxwell și prințul Andrew „din pricina puternicelor legături,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: