23 / 04 / 2024


Principele Radu al României, vizită la Academia de Studii Economice din R. Moldova

By redactia , in Actualitate Internațional , at 23/02/2024

Principele Radu al României a întreprins în după-amiaza zilei de joi, 22 februarie 2024, o vizită la Academia de Studii Economice din Republica Moldova.
Principele Radu a fost însoțit de reprezentanți ai Casei Majestății Sale și ai Ambasadei României la Chișinău. Oaspeții de peste Prut au fost întâmpinați de către rectorul Academiei de Studii Economice, Alexandru Stratan.
Părțile au discutat în cadrul unei întrevederi despre parteneriatele academice europene dezvoltate de Academia de Studii Economice din R. Moldova, facilitățile oferite de universitate pentru sprijinirea integrării studenților în forța de muncă și dezvoltarea mediului educațional din Republica Moldova în context digital.
În continuare, Alteța Sa Regală s-a întâlnit cu studenții universității, cu care a discutat despre planurile lor de viitor, educație și emigrare, dar și posibile cariere oferite de parcursul lor de studii. Principele Radu a vizitat și noile laboratoare și spații de lucru puse la dispoziția studenților.
Menționăm că, în perioada 21-23 februarie 2024, Alteța Sa Regală Principele Radu se află la Chișinău, pentru o vizită dedicată dezvoltării economice a Republicii Moldova și cooperării acesteia cu statele UE.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *