28 / 07 / 2021


Primele troleibuze cumpărate din Riga au ajuns la Chișinău ~ InfoPrut

Primele 15 troleibuze, dintr-un lot de 25, cumpărate din Letonia, au ajuns la Chișinău. Mijloacele de transport au şi fost…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 01/01/2021

Primele 15 troleibuze, dintr-un lot de 25, cumpărate din Letonia, au ajuns la Chișinău. Mijloacele de transport au şi fost puse în circulaţie după ce au fost verificate tehnic în atelierul de reparaţii şi asamblare al Regiei Transport Electric, scrie TVR Moldova.

Cinci troleibuze sunt articulate şi au o capacitate de 167 de locuri din care 43 de locuri pe scaune. Celelalte zece sunt troleibuze clasice cu o capacitate de 99 de locuri. Deşi vehicule sunt la mâna a doua, primarul general al Chişinăului dă asigurări că sunt într-o stare perfectă de funcţionare.
Troleibuzele sunt dotate cu podea joasă şi rampă pentru accesul persoanelor cu necesităţi speciale, au sisteme de aer condiţionat şi camere video pentru supraveghere.
Până la sfârşitul luni februarie 2021, urmează să ajungă la Chişinău încă 10 troleibuze din Letonia. Toate unităţile de transport dispun au o garanţie de 7 ani.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: