24 / 06 / 2021


Primarul Fritz, BND, SPIONAJ și vânătoarea de vrăjitoare – CRITICII.RO

Primarul Timișoarei, Dominic Samuel Fritz, ca orice userist care se respectă fuge de întrebările jurnaliștilor neaserviți partidului din care face…

De redactia , in Internațional , at 01/03/2021

Primarul Timișoarei, Dominic Samuel Fritz, ca orice userist care se respectă fuge de întrebările jurnaliștilor neaserviți partidului din care face parte. Fritz inoculează alegătorilor săi ideea că el luptă cu mafia și că acesta este anul curățeniei. Vorbim de o luptă imaginară special creată la nivel mental în spațiul public pentru a manipula masele. Acesată tactică o putem întâlni la Clotilde Armand și alți lideri ai USR-PLUS.
USR-PLUS și-a păcălit electoratul cu mesajele, ”fără penalii în funcții publice”, ”jos corupții”, ”fără securiști”, dar culmea odată ajunși la putere useriștii s-au dovedit iubitori de penali, securiști, corupți și chiar unii dintre ei fiind fii ai securiștilor pe care îi blamau.
Dominic Samuel Fritz în lupta cu ”vrăjitoarele”, adică jurnaliștii incomozi, ne aruncă pe Facebook povești cu James Bond, vrăjitoare și atacuri murdare.
Păi domnule primar al Timișoarei, Dominic Fritz, dacă nu aveați nimic de ascuns de ce nu ne-ați răspuns la întrebări timp de trei săptămâni și v-am invitat și în direct la o televiziune națională, la o oră de maximă audiență, să discutăm despre trecutul dumneavoastră și golurile din CV.
Nu știu cum de aveți tupeul să ne acuzați de faptul că facem atacuri murdare când noi am încercat în repetate rânduri să discutăm cu dumneavoastră, însă ne-am lovit de acea echipă numeroasă de habarniști de la comunicare a USR-PLUS Timișoara. E ușor să răspunzi pe Facebook cu invective, în loc să avem o dezbatere publică ca într-o țară civilizată.
Aveți impresia că România e o țară bananieră unde vă puteți face toți de cap fără a fi întrebați de sănătate?
Obscur este trecutul duneavoastră domnule primar al Timișoarei, Dominic Samuel Fritz.
Vânătoarea de vrăjitoare – răspunsul fără răspunsuri al lui Dominic Fritz
În Evul Mediu, când o femeie era suspectată de vrăjitorie,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: