04 / 12 / 2021


Primar mort după ce s-a infectat cu COVID-19 – BotosaniNews.ro

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea au informat că primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a decedat în ziua de…

De redactia , in Actualitate , at 15/10/2021

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea au informat că primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a decedat în ziua de vineri, 15 octombrie. Acesta era internat la un spital de boli pulmonare din judeţ, din cauza unei forme severe de COVID-19. Edilul era nevaccinat şi a fost testat pozitiv la COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni.
„Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul. În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen. Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat. Avea comorbidităţi – hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: