24 / 06 / 2021


Președintele SANITAS: Demisia, Vlad Voiculescu!

Viorel Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti, s-a declarat şocat de situaţia de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti şi a…

De redactia , in Actualitate , at 10/04/2021

Viorel Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti, s-a declarat şocat de situaţia de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti şi a cerut demiterea ministrului Vlad Voiculescu, după decizia de evacuare de urgenţă a pacienţilor fără preaviz.

Oamenii i-au huduit pe cei care au luat decizia ca Spitalul Foișor să fie transformat în spital COVID şi au strigat ”criminalii”.

Viorel Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti, s-a declarat şocat de situaţia pacienţilor şi a cerut demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Dragă Vlad, știu că ai o sută de consilieri (onorifici) dar de data asta simt că ai nevoie de sfatul meu: DEMISIA! Un ministru ar trebui să aibă grija de toţi pacienţii, de tot personalul medical iar tu nu eşti capabil de nimic!”, a scris Viorel Huşanu pe Facebook.

,,Opriţi-vă!!! Aşa nu se mai poate! Domnule ministru… Pacienţi, unii abia operaţi, mutaţi în miez de noapte… în Secolul 21!? Aproape toţi cei o sută de pacienţi care necesitau spitalizare, sunt trimişi acasă!! Doar 12 transferaţi la alte spitale?!Încerc să înţeleg cum se poate aşa ceva într-o ţară membră a UE, NATO, o ţară în care se presupune că există respect pentru pacient şi drepturile sale… Sunt şocat şi nu înţeleg cum este posibil să asistăm la astfel de scene groteşti şi incredibile, care pun în situaţii incredibile pacienţii şi personalul medical.

Nu ştiu cine a pregătit şi coordonat o astfel de acţiune. Cred că este clar pentru toată lumea modul superficial şi prost în care este gestionată această criză sanitară de unii, era să scriu oameni, vremelnic puşi în funcţii care le depăşesc competenţa şi bunul simţ. Sunt şocat şi trag un semnal de alarmă în ultimul ceas. Ajunge! Solicit persoanelor cu decizie să ia atitudine! Opriţi-vă domnilor şi plecaţi acasă! Aşa nu se mai poate!”,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: