28 / 01 / 2022


Președintele Republicii Moldova invită fracțiunile parlamentare la consultări

Președintele Maia Sandu va invita, începând cu ziua de luni, 28 decembrie, fracțiunile parlamentare la consultări. Anunțul a fost făcut…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 28/12/2020

Președintele Maia Sandu va invita, începând cu ziua de luni, 28 decembrie, fracțiunile parlamentare la consultări. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a Președinției Republicii Moldova. 
Totodată, șeful statului a informat că a avut astăzi o întâlnire cu prim-ministrul în exercițiu, Ion Chicu, la care au fost discutate problemele cu care se confruntă R. Moldova.
Președintele Maia Sandu a menționat că demisia Guvernului a fost un pas necesar pentru dizolvarea Parlamentului și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Potrivit sursei, cetățenii își doresc un parlament reprezentativ care să rezolve problemele statului.
Amintim că, joi, 24 decembrie, Maia Sandu a depus jurământul constituțional și a intrat, astfel, în exercițiul funcției de președinte al Republicii Moldova. Cu o zi înainte de acest eveniment, la 23 decembrie, premierul Ion Chicu a anunțat despre demisia Guvernului de la Chișinău.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: