27 / 05 / 2022


Președintele Parlamentului de la Chișinău: Relația cu România revine la normalitate, ne purtăm firesc cu frații noștri ~ InfoPrut

Relațiile dintre România și R. Moldova devin mai strânse și mai puternice și e firesc să se întâmple acest lucru,…

De redactia , in Opinii , at 21/01/2022

Relațiile dintre România și R. Moldova devin mai strânse și mai puternice și e firesc să se întâmple acest lucru, a declarat președintele Parlamentului Igor Grosu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

În contextul ședinței comune a Guvernelor de la București și Chișinău de pe 11 februarie 2022, politicianul a mai declarat că urmează a fi aprobate un șir de acorduri și decizii, ceea ce demonstrează că România a fost, este și va fi mereu alături de R. Moldova.
„Revenim la o normalitate. Nu mai întâmpinăm ajutoarele sub podul de la telecentru ca în anii de tristă pomină, ne purtăm firesc cu frații noștri. Pe 11 februarie va avea loc, prima dată de la independență, ședința comună a guvernelor la Chișinău. Vor fi decizii importante, acorduri semnate, cu impact direct către cetățeni, ceea ce demosntrează că România a fost alături de noi. Chiar și atunci când a fost disconsiderată și nu era tratată cu respect ei au depășit și au ajutat”, a declarat Grosu în cadrul unei ediții speciale la TRM.
Președintele Parlamentului, a mai subliniat că, în urma ședinței comune a Guvernelor, există multe așteptări la nivel practic, fie că e vorba de roaming, infrasctructură sau proiecte în mediul rural.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: