22 / 06 / 2024


Presa și procurorii atacă orchestrat Biserica Ortodoxă Română. În culisele investigației Recorder-DNA – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 06/12/2023

Recent, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a devenit subiectul unei anchete conduse de Direcția Națională Anticorupție (DNA), urmare a unei investigații publicate de Recorder. Aceast caz este încă un exemplu cum jurnaliștii și procurorii lucrează în tandem pentru distrugerea imaginii acelor instituții pe care nu le pot controla.

Investigația DNA a fost declanșată în urma publicării a unor imagini filmate cu camera ascunsă, prezentând o conversație între IPS Teodosie și un preot sub acoperire, care a mințint că este om de afaceri. Din felul în care a fost prezentată „investigația” este clar că scopul ei nu a fost descoperirea adevărului, ci și distrugerea imaginii unui înalt prelat și, prin extensie, a imaginii Bisericii Ortodexe Române.

BOR nu s-a dezis explicit de IPS Teodosie, cerând, în schimb, dreptate și corectitudine în tratarea cazului.

Se vede cu ochiul liber că este înțelegeri obscure între anumite segmente ale presei și justiției, acțiunile lor fiind coordonate și au drept obiectiv prezentarea distorsionată a realității. Astfel de situații pot fi orchestrate împotriva oricui, lăsând persoanele vulnerabile la acuzații nefondate și manipulări media.

Campania orchestrată de Recorder și DNA are drept scop distrugerea încrederii românilor în Biserică – pilon al poporului român, noi știm cu toții că mare majoritatea a preoților sunt dedicați muncii lor și îndeplinesc fapte bune, dar aceste aspecte sunt ignorate în timp ce presa cu viziuni anti-creștine, de stângă preferă scandalurile.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *