05 / 07 / 2022


Premierul Marii Britanii, abordare inedită în gestionarea pandemiei: Vom permite oamenilor să ia propriile decizii

Distribuie acest articol! Boris Johnson, premierul Marii Britanii, vine cu o abordare inedită privind gestionarea pandemiei: în loc să impună…

De redactia , in Actualitate , at 14/07/2021

Distribuie acest articol!
Boris Johnson, premierul Marii Britanii, vine cu o abordare inedită privind gestionarea pandemiei: în loc să impună respectarea restricțiilor sau să inducă panică, le oferă cetățenii mai multă responsabilitate și putere de decizie. Începând cu 19 iulie vor exista noi măsuri de relaxare în vederea redeschiderii economiei, a anunțat Johnson.
„Trebuie să fim sinceri cu noi înșine. Dacă nu ne putem redeschide societatea în următoarele câteva săptămâni, când vom fi ajutați de sosirea verii și de vacanța școlară, atunci trebuie să ne întrebăm când vom putea să ne întoarcem la normal?
Ne vom îndepărta de restricțiile legale și vom permite oamenilor să ia propriile decizii în cunoștință de cauză cu privire la modul de gestionare a virusului”, a precizat premierul Boris Johnson, potrivit Digi24.
Unii medici contestă vehement această decizie, spunând că este prea devreme ca populația să trăiască fără restricții și că ar zădărnici eforturile de combatere a bolii. Deși rata de vaccinare în Marea Britanie este foarte ridicată (peste 86% din adulți), aceștia se confruntă cu un număr mare de cazuri de Covid-19.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: