23 / 04 / 2024


Premierul Dorin Recean și Alteța Sa Regală Principele Radu, discuții la Chișinău

By redactia , in Actualitate Internațional , at 22/02/2024

Premierul Dorin Recean, a avut o întrevedere cu Alteța Sa Regală Principele Radu, care se află în R. Moldova, cu ocazia organizării, sub auspiciile Familiei Regale a României, a Forumului Economic de la Chișinău. 

Astfel, prim-ministrul Republicii Moldova i-a mulțumit Alteței Sale Regale, Principele Radu pentru susținerea necondiționată și pentru că încurajează comunitatea de afaceri din România, dar și din alte țări europene să investească în Republica Moldova.
„Vom participa împreună la Forumul Economic și vom discuta cu antreprenorii din mai multe capitale europene despre oportunitățile investiționale pe care le oferă țara noastră”, a precizat Dorin Recean.
În cadrul întrevederii, interlocutorii au mai discutat despre activitățile Guvernului de la Chișinău în procesul de integrare europeană și despre evenimentele viitoare pe care le va organiza Familia Regală a României.

Menționăm că, în perioada 21-23 februarie 2024, Alteța Sa Regală Principele Radu se află la Chișinău, pentru o vizită dedicată dezvoltării economice a Republicii Moldova și cooperării acesteia cu țări ale UE.
Astfel, joi și vineri, la Chișinău se va desfășura un forum economic internațional, plasat sub auspiciile Familiei Regale ale României.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *