22 / 09 / 2021


Premierul de la Chișinău, socru mare în plină pandemie: Jurnaliștii, acces interzis în spațiul public pe o rază de un kilometru față de locul nunții

În plină pandemie de coronavirus, premierul Ion Chicu ar fi astăzi, socru mare. Zona e împânzită de agenți de securitate…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 30/08/2020

În plină pandemie de coronavirus, premierul Ion Chicu ar fi astăzi, socru mare. Zona e împânzită de agenți de securitate care lasă doar mașinile cu invitații la nunta fiului prim-ministrului să treacă.

Accesul jurnaliștilor a fost restricționat de mai mulți agenți de pază la distanța de aproape 1 km de la Vinăria Poiana, acolo unde se presupune că ar avea loc petrecerea. Motivul invocat de agenții de securitate ar fi că acesta este un teritoriu privat.
Potrivit unor imagini video apărute în presa de la Chișinău, inițial reporterii au fost anunțați că nu li se permite accesul pe teritoriul localului, pentru că are loc un „eveniment privat”, după care paza a început să-i alunge chiar și de pe drumul public.

Premierul Chicu azi e socru mare. Jurnaliștii sunt interziși pe o rază de un km de la locație.
Fiul premierului Ion Chicu se căsătorește astăzi, într-o locație de lux din raionul Ialoveni. Zona e împânzită de agenți de pază, care nu permit jurnaliștilor nici măcar să se apropie de restaurant. Imagini de la fața locului. https://www.jurnal.md/ro/news/fa02a6fd6915886f/nunta-de-lux-pe-timp-de-pandemie-premierul-chicu-isi-insoara-fiul-jurnalistii-interzisi-pe-o-raza-de-un-kilometru-video.html
Publicată de Jurnal.md pe Vineri, 28 august 2020

Totodată, Radu Marian, deputat PAS, a anunțat într-o postare pe Facebook că la nunta fiului premierului R. Moldova, Ion Chicu, ar fi peste 100 de persoane. „Dodon e în a treia vacanță din august, iar servitorul său – Chicu, face o nuntă fastuoasă, sfidând flagrant interdicțiile Comisiei Excepționale. Am trimis o sesizare la MAI și Poliție pentru a trage la răspundere organizatorii acestei nunți. Iată așa se distrează cei mai înalți demnitari de stat, în timp ce oamenii se sufocă în izolare și în sărăcia cauzată de criza pandemică”, a punctat parlamentarul.

Amintim că această nuntă are loc în timp ce în Republica Moldova, situația epidemiei de coronavirus  pare să fi scăpat de sub control.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: