17 / 04 / 2024


Premierul Ciolacu și oamenii PSD ajută Rusia să importe gaz în Europa – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 28/11/2023

Premierul României Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și șeful Portului Constanța Florin Vizan, susțin interesele Federației Ruse în regiune prin facilitarea importurilor de gaze și produse petroliere prin intermediul unei caracatițe de companii înregistrate în diferite state ale Uniunii Euopene, inclusiv România. Cei doi oficiali români, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu s-au zbătut împreună cu Bogdan Mîndrescu să îl pună în funcție pe Florin Vizan, partener de afaceri al contrabandiștilor ce au acaparat terminalele Portului Constanța. Problema nu e că le-au acaparat, așa e în bussines, dar ei devin săgețile Federației Ruse în acte, deoarece aceste terminale sunt cumpărate cu bani rusești, relatează Anchetatorii.ro.

Numirea lui Florin Vizan în funcția de șef al Portului Constanța a încălcat prevederile legale, dar interesele Federației Ruse la București sunt mai importante decât securitatea națională a României.

Florin Vizan a ajuns director fără concurs, condiţie obligatorie pentru a te angaja la stat. Pentru a ocupa postul fără concurs, legea a fost schimbată cu aportul „avocatei mafiei”, cunoscută și ca Laura Vicol, care a înaintat un proiect de lege Parlamentului, ca să fie votat cu dedicație pentru favoritul lui Sorin Grindeanu. Legea cu pricina se poate consulta AICI. Avocata mafiei a fost pusă în funcție de Marcel Ciolacu și cuplul mafiot de la Craiova, Manda/Olguța. Odată adusă în Parlament de Ciolacu, avocata mafiei a fost pusă șefă peste Comisia Juridică pentru a măslui acte în interesul infractorilor, dar și pentru a proteja rețeaua de crimă organizată patronată de soțul său, zis Ciorbă, care a dat țepe de sute de milioane de euro prin grupul NORDIS. Trăiască MAFIA.

„Contrabanda, frauda şi corupţia sunt la nivel „ridicat” în Portul Constanța. Cele mai comune tipuri de corupție sunt mita, falsificarea documentelor de proveniență a mărfii și cadourile în schimbul serviciilor oferite de oficialii guvernamentali. Aceste practici se oglindesc în administrația vamală, care este foarte afectată de corupție. În plus, incidentele raportate de contrabandă cu mărfuri ilicite prin port, indică în continuare activitate infracțională în port. Potrivit mai multor surse, eficacitatea legislației anticorupție este scăzută, iar oficialii sunt rareori trași la răspundere”, se arată într-un raport intern.

Florin Vizan – Sorin Grindeanu

Vladimir Putin și-a activat o rețea prin care livrează în continuare produse petroliere în UE cu ajutorul lui Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Florin Vizan

Federația Rusă continuă să furnizeze gaz ieftin Ucrainei și UE după invazia rusă, iar oligarhii lui Putin au devenit extrem de activi cu ajutorul oficialilor din Româia. De facto, acestea sunt companii legate de Federația Rusă, care continuă să furnizeze gaze rusești în România, Balcani și Ucraina cu ajutorul unei scheme de amestecare ascunse,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *