22 / 06 / 2024


Premierul Ciolacu cedează psihic! Atac la familia președintelui AUR, George Simion – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 17/12/2023

Premierul Marcel Ciolacu l-a întrebat pe liderul partidului AUR, George Simion, prin intermediul emisiunii moderate de Claudiu Pândaru vineri seară la Digi24 cât timp va mai spune ”neadevăruri despre familia lui” pentru că s-ar putea să spună la rândul său ”adevăruri despre dumneavoastră”.

George Simion a spus că ”este halucinant” și că pare că premierul lansează ”o amenințare, un șantaj”. Liderul AUR a răspuns lăsând impresia că premierul a transmis că va face declarații despre familia lui Simion, deși Ciolacu menționase ”adevăruri” despre liderul AUR, fără să-i menționeze familia:

  • ”Domnule George Simion, cât timp mai doriți să spuneți neadevăruri despre mine și despre familia mea pentru că s-ar putea să mă decid și eu să spun adevărurile despre dumneavoastră?”, a fost întrebarea adresată de premierul Marcel Ciolacu în emisiunea moderată de Claudiu Pândaru vineri seară, la Digi24.

George Simion a răspuns amintind de un viciu al tatălui său și spunând că nu are cu ce să se rușineze și că îl roagă pe premier ”să aibă curaj, să iasă în față” și să spună la ce s-a referit. Simion a spus că nu a fost interesat de familia lui Ciolacu, dar că sunt jurnaliști care scriu despre apropiații premierului. Recent, G4Media a investigat și publicat mai multe materiale despre triunghiul Negoiță-Docuz-Ciolacu, Sorina Docuz fiind o apropiată a premierului.

  • ”Este halucinant. Domnul pe care l-am văzut mai devreme este premierul României? Pentru că tocmai a părut că lansează o amenințare, un șantaj. Nu mă interesează familia domnului Ciolacu, am văzut că unii jurnaliști se ocupă de apropiații domnului Ciolacu. Nu mă interesează persoana domnului Ciolacu. Îl rog pe premierul Marcel Ciolacu să iasă mâine într-o conferință de presă, să-și facă curaj măcar de data asta și să spună absolut tot ce știe de familia mea. Ce vrea să spună, că tata a căzut în patima alcoolului și e dependent de alcool? (…) (Acest adevăr la care se referea domnul Marcel Ciolacu dumneavoastră credeți că este legat de tatăl dumneavoastră?, n.red.) Da. Nu-mi dau seama, nu am nimic legat de tata de care să mă rușinez și îl văd pe premierul României că va spune adevărul despre familia mea. Tata are această problemă, dar eu nu cred că m-am legat de familia domnului Ciolacu (…) Se pare că domnul Marcel Ciolacu are niște adevăruri despre mine. Îl rog să nu tacă, să iasă în față (…)”, a declarat George Simion.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *