19 / 01 / 2022


Predicțiile francezilor pentru Simona Halep

În ciuda pandemiei de coronavirus, Simona Halep a avut un an bun.  Sportiva a avut succes în 2020, reușind să…

De redactia , in Magazin , at 31/12/2020

În ciuda pandemiei de coronavirus, Simona Halep a avut un an bun. 

Sportiva a avut succes în 2020, reușind să caștige 3 titluri. Jurnaliștii francezi de la site-ul Tennis World i-au dedicat acum, pe final de an, un articol în care au vorbit despre cum ar putea arăta anul 2021 pentru sportivă. 

Aceștia notează că în anul în care va împlini vârsta de 30 de ani, Simona Halep va atinge vârful maturității, iar acest lucru o va ajuta să aibă un sezon foarte bun.

„Anul său a fost pozitiv, în ciuda a tot, în ciuda faptului că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. La ce ne putem aștepta de la ea în anul 2021? Simona, încărcată cu o forță mentală considerabilă, atinge acum vârful maturității sale mentale, fizice, tehnice și tactice.

Experiența, înfrângerile dureroase și victoriile dulci i-au dat doza de experiență care le lipsește multor jucători tineri, chiar și campionilor de Grand Slam. O experiență care poate fi decisivă în cele mai delicate momente ale sezonului. Un sezon care, dacă totul merge bine, va fi lung, incluzând și Jocurile Olimpice. Un sezon care le va cere sportivilor să înțeleagă și când este timpul să se odihnească sau să spună ‘Nu’ unui turneu„, au scris francezii. 

Cei de la Tennis World vorbesc și despre calitățile Simonei Halep, notând faptul că acestea îi vor permite sportivei să facă față turneelor importante, cum ar fi Roland Garros-ul sau Australian Open-ul. 

Sursă text: sport.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Simona Halep

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: