18 / 06 / 2021


POLIȚIȘTI AMENINȚAȚI cu FURCI și PIETRE de un RECIDIVIST!

Dumitru Lefter are o pasiune în a amenința oamenii legii cu furca și cu pietre. A mai fost condamnat, a…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 28/03/2021

Dumitru Lefter are o pasiune în a amenința oamenii legii cu furca și cu pietre. A mai fost condamnat, a ieșit din închisoare, a beneficiat și de scăderea unor zile din pedeapsă întrucât au fost condiții improprii în penitenciar, dar acum a fost, din nou, condamnat, pentru fapte similare. I s-au contopit pedepsele, cea rezultantă fiind de 1 an, 6 luni şi 390 zile închisoare. Decizia nu este definitivă, iar apelul se va judeca pe 27.05.2021.

Amintim că, în urma unei sesizări, pe 2 septembrie 2020, în jurul orei 20.20, cu privire la faptul că în extravilanul localității Mihai Viteazu, din județul Constanța, un bărbat ar fi intenționat sa pășuneze o turmă de caprine pe o cultură, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac. Întrucât polițiștii au fost amenințați cu acte de violență de către persoana în cauză, care era Dumitru Lefter, aceasta având asupra sa o furcă și manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliție. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor și s-a manifestat agresiv, fugind de la fața locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au continuat, iar pe 22.09.2020 a fost trimis în judecată pentru ultraj. Pe 4.02.2021, Judecătoria Constanța s-a pronunțat, Dumitru Lefter fiind condamnat la 1 an, 6 luni şi 390 zile închisoare (după ce i-a fost contopită pedeapsa cu alta mai veche). Acum urmează a se judeca apelul.

Amintim că, în 2014, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, Dumitru Lefter era cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe şi trei infracţiuni de ultraj.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: