01 / 08 / 2021


Poliția Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok | .News

Alexandru Cumpanasu pe TikTok (youtube) Poliția Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, conform…

De redactia , in Actualitate , at 05/01/2021

Alexandru Cumpanasu pe TikTok (youtube)
Poliția Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, conform unor surse din anchetă.
Verificările se fac pentru a vedea dacă este sau nu cazul de o anchetă deschisă, au spus sursele citate.
Contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, este urmărit de sute de mii de elevi din România. Pe contul de TikTok profesorii sunt arătaţi cu degetul şi prezentați ca adversari ai elevilor.
Mai multe persoane au sesizat că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.
De altfel, deputatul PNL Pavel Popescu l-a criticat dur pe Alexandru Cumpănașu pentru contul și postările sale de pe TikTok, care influențează peste 500.000 de elevi, zilnic: „Un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în văzul nostru, al tuturor”, potrivit Mediafax.
Cumpanasu se declara sustinatorul elevilor nemultumiti de scoala, teme si profesori si le promite elevilor ca va declansa actiuni in instanta impotriva cadrelor didactice pentru presupuse abuzuri ori ilegalitati. Cumpanasu a publicat peste 2.300 de clipuri pe TikTok pana acum, in unele dintre acestea avand discutii cu conotatii sexuale cu minore, potrivit Aktual24.
Pe YouTube si pe alte retele de socializare au fost incarcate videoclipuri de catre tineri revoltati in care Cumpanasu face referire la „dotarile sale de la natura”. Totul a pornit dupa ce Cumpanasu a dansat intr-un live, iar tinerii au remarcat ca acesta avea blugii prea stramti. Ei au facut glume despre faptul ca utilizeaza produse pentru imbunatatirea performantelor sexuale.
Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA, la finalul anului 2019, tocmai pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: