28 / 07 / 2021


Pofta lui Dodon: unirea partidelor de stânga ~ InfoPrut

Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștor din Republica Moldova, spune că ar fi ideal ca partidele de stânga să se unească…

De redactia , in Opinii , at 22/01/2021

Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștor din Republica Moldova, spune că ar fi ideal ca partidele de stânga să se unească și să creeze un bloc comun în cadrul viitoarelor alegeri parlamentare. Opinia a fost exprimată miercuri, 20 ianuarie, în cadrul unei emisiuni de la NTV, notează Cotidianul.md. 

„Ideal ar fi de unit forțele de stânga și de mers pe un front comun la următoarele alegeri. Nu exclud că aș putea veni cu o propunere concretă, după următoarea ședință a Consiliului Republican al PRSM, cu o propunere concretă de a uni platformele comune împotriva celor care vor să distrugă statul R. Moldova”, a declarat liderul PSRM.
Dodon a mai spus că forțele de stânga ar trebui să lase la o parte toate supărările vechi și să se unească.
„Dacă e necesar, creăm un bloc comun, vom găsi un simbol care se va potrivi mai bine. Eu cred că steaua socialiștilor este mai cunoscută și potrivită. Chiar și la alegerile prezidențiale unele băbuțe întrebau: „Unde este steaua lui Dodon?”. De aceea putem lua steaua ca simbol, putem crea un bloc, mergem la alegeri, luăm majoritatea parlamentară și asta este real”, a adăugat Dodon.
Liderul PSRM a refuzat să numească partidele de stânga cu care ar vrea să facă front comun, dar a spus că partidele de stânga ar accepta o asemenea propunere, miza fiind revenirea în politică.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: