23 / 04 / 2024


PNL se prăbușește în sondaje! Ce spune Ciolacu – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 16/11/2023

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seară, că nu este sociolog pentru a ştii dacă PNL are sau nu probleme în sondaje. Bufonul cu Rolex a trimis PNL în coada clasamentului.

”Trebuie să existe şi în politică o linie roşie, peste care nu treci, să nu mai minţi oamenii”, a afirmat, miercuri seară, la Antena 3, preşedintele PSD.

Întrebat dacă va fi haos în coaliţie din cauză că PNL are probleme în sondaje, Ciolacu a afirmat: ”Nu ştiu dacă au probleme în sondaje sau nu, nu sunt sociolog şi nu…Eu vorbesc aproape zilnic cu preşedintele PNL. Mai mult, vorbesc de câte ori este nevoie. Avem o comunicare şi încercăm să luăm cele mai bune decizii pentru România”.

Numărul celor care spun că nu merg la vot a scăzut sub 20%, în condiţiile în care, la precedentul sondaj, aproape un sfert dintre cei chestionaţi nu intenţionau să participe la vot.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *