31 / 07 / 2021


„Plec, dar rămân cu tine”: Orban, din nou propus pentru funcția de premier / Cioloș se opune | .News

Ludovic Orban Surprize, suprize… sau nu prea la negocierile din această seară pentru formarea noului guvern, Ludovic Orban urmând să…

De redactia , in Actualitate , at 15/12/2020

Ludovic Orban
Surprize, suprize… sau nu prea la negocierile din această seară pentru formarea noului guvern, Ludovic Orban urmând să fie propus din nou premier ca soluție a deblocării negocierilor cu USR-PLUS și UDMR pentru formarea noului Guvern. Varianta va fi discutată în ședința pe care liderii PNL o au marți seară, au declarat pentru HotNews.ro și Mediafax surse din partid.
Cioloș, mesaj pentru PNL: Am vorbit serios atunci când am spus că e nevoie de un nou început
Dacian Cioloș transmite un mesaj liberalilor, după ce au apărut informații că Ludovic Orban s-a autopropus pentru a fi validat pentru a fi premier desemnat din partea partidelor de dreapta: „Am vorbit serios atunci când am spus că e nevoie de un nou început”.
„Apropo de discuțiile asupra numelui de premier din această seară, mesajul USR PLUS este simplu: am vorbit serios atunci când am spus că e nevoie de un nou început pentru România”, transmite liderul PLUS, Dacian Cioloș.
Tomac: Rușine să vă fie
Europarlamentarul PMP Eugen Tomac, fost președinte al formațiunii, îi critică pe liderii PNL, USR PLUS și UDMR pentru modul în care negociază formarea unei majorități de guvernare: „Mor oameni în fiecare zi în spitale și vouă vă arde de funcții. Rușine să vă fie”.
„Mor oameni, mor oameni în fiecare zi în spitale și vouă vă arde de funcții. Pentru asta am avut alegeri în pandemie, ca să asiste o întreagă țară la cel mai penibil circ?!”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.
El le transmite un mesaj liderilor celor trei formațiuni: „Rușine să vă fie”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: