03 / 08 / 2021


Petrecere de botez întreruptă cu amenzi de polițiștii brăileni

* zilele trecute, poliţiştii au mers neinvitaţi la un restaurant de pe raza județului Brăila unde avea loc un eveniment…

De redactia , in Actualitate , at 16/01/2021

* zilele trecute, poliţiştii au mers neinvitaţi la un restaurant de pe raza județului Brăila unde avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane * un tânăr de 25 de ani a organizat  petrecerea de botez a copilului la care participau aproximativ 25 de persoane * s-au dat amenzi şi s-a pus capăt petrecerii

Poliţiştii au întrerupt petrecerea de botez organizată de un tânăr, la un restaurant din judeţ. Evenimentul desfăşurat în vreme de pandemie Covid – 19 a fost întrerupt, iar organizatorii au încasat amenzi.
Astfel, la data de 14 ianuarie, în jurul orei 18:00, polițiștii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un restaurant de pe raza județului Brăila avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane. „În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Brăila, a organizat  petrecerea de botez a copilului la care participau aproximativ 25 de persoane. În acest context, atât tânărul în cauză, cât și administratorul restaurantului au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.500 lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfășurarea evenimentului fiind întreruptă.
Poliţiştii reamintesc faptul că în continuare este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, aniversări etc.), atât în spațiile deschise, cât și în spațiile închise. Potrivit IPJ Brăila, sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: