18 / 06 / 2021


Petiție cu peste 3400 de semnături în apărarea medicului Răzvan Constantinescu, ce urmează a fi audiat azi de Colegiul Medicilor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 09/06/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Doctorul Răzvan Constantinescu, renumit după ce a apărut în documentarul Stării de Libertate care demonta teroarea pandemică în primăvara anului 2020 și pentru intervențiile ulterioare din presă și aparițiile la proteste, este așteptat miercuri, 9 iunie 2021, la Colegiul Medicilor, unde va fi audiat la fel cum a fost interogată și doctorița Flavia Groșan.

Dr. Răzvan Constantinescu se numără printre cei 128 de medici care, la nivel național, au avut curajul să semneze o scrisoare deschisă către autorități prin care să ceară încetarea stării de teroare și revenirea la normalitate. Românii care l-au apreciat de-a lungul timpului au adunat pe Internet circa 3500 de semnături la o petiție intitulată „Susținem activitatea d-lui dr. Răzvan Constantinescu”, cerând Colegiului Medicilor o abordare echilibrată și corectă a audierii doctorului Constantinescu. 

Petiția poate fi semnată AICI. Redăm mai jos conținutul acesteia:

„Către, 

Colegiul Medicilor 

Semnatarii acestei scrisori și petiții susțin activitatea remarcabilă a doctorului Răzvan Constantinescu și consideră neîntemeiate și lipsite de fundament eventualele critici aduse de către aceasta prestigioasă instituție fată de anumite luări de poziție alte domnului doctor. 

În acest sens, vă supunem atenției următoarele articole despre contextul excepțional în care ne aflăm de un an de zile. Concluzia pe care trebuie să o tragem cu totii, după parcurgerea acestor materiale apărute în spațiul public european și american trebuie să ne conducă la ideea ca poate, dintr-o regretabilă eroare, media din România nu a prezentat aceste studii și informații, dar asta nu înseamnă că ele nu există, în mod evident. 

Nu putem contesta, nici noi, ca apărători ai drepturilor și libertăților fundamentale, nici dvs, ca excelenți profesioniști ai domeniului medical, că bazele de date privind raportarea reacțiilor adverse VAERS și Eudravigilance nu prezintă o situație obiectivă, de natură a ne preocupa și îngrijora pe toți. 

Astfel, vă indicăm următoarele articole și site-uri oficiale care prezintă informații referitoare la masca de protecție, eficacitatea și efectele adverse ale vaccinurilor:

La nivel european există depusă o asemenea scrisoare, editată de reputați oameni de știință și doctori din UK,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: