21 / 09 / 2021


Peste 700.000 de contribuabili s-au înscris în platforma Ghișeul.ro

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță că platforma Ghișeul.ro a înregistrat cel de-al 700.000-lea utilizator. De la începutul anului, peste 207.000 de…

De redactia , in Actualitate , at 27/08/2020

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță că platforma Ghișeul.ro a înregistrat cel de-al 700.000-lea utilizator.

De la începutul anului, peste 207.000 de utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro, cel mai mare număr de la lansarea acestui serviciu, în 2011.

Totodată, începând cu luna ianuarie a acestui an, prin intermediul platformei s-au făcut 679.587 plăți, în condițiile în care pe tot parcursul anului 2019 a fost realizat un total de 484.824 plăți. În perioada ianuarie – august 2020, numărul total al încasărilor a depășit 317 milioane de lei, dublu față de totalul încasărilor din anul 2019.

Peste 50 de noi tipuri de plăți au fost adăugate recent, ca urmare a interconectării cu Spațiul Privat Virtual administrat de ANAF și prin adăugarea posibilității de a achita noi servicii publice precum transportul în comun, salubritatea, energia termică, apa sau canalizarea. În curând, vor putea fi achitate și contravaloarea pașapoartelor, a certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor provizorii și a permiselor de conducere.

Cetățenii sunt încurajați să utilizeze mijloacele online de plată, eliminând astfel riscurile sanitare asociate pandemiei COVID-19.

Sursa: Digifm.ro

Ordinea pe buletinele de vot din Craiova. Candidații PNL, pe prima poziție– Posted on 26 August 2020Posted in: Administraţie, Politică, TOP Biroul electoral de circumscripție a redactat lista candidaturilor rămase definitive pentru funcția de primar al Craiovei și pentru cele 27 de mandate de consilier municipal. 11 candidați, printre care și un independent, au intrat în cursa pentru postul de edil-șef al municipiului reședință de județ,
Inundațiile au făcut prăpăd în AfganistanCel puţin 72 de oameni au murit şi sute de case au fost distruse în urma inundaţiilor produse miercuri în apropierea capitalei Afganistanului, Kabul, informează agenţia de presă Reuters. Inundaţiile s-au produs în provincia afgană Parwan, situată la nord de oraşul Kabul.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: